Στις 31 Μαϊου Η Πρεμιέρα Της 2ης Σαιζόν Του "Halt and Catch Fire"

0

Το δίκτυο AMC ανακοίνωσε ότι η δραματική σειρά "Halt and Catch Fire" θα επιστρέψει με την δεύτερη σαιζόν στις 31 Μαϊου.

"Η σειρά καταγράφει την άνοδο της εποχής των PC (Personal Computers) στην περιοχή Silicon Prairie του Texas, στίς αρχές της δεκαετίας του 80', όπου μια αταίριαστη τριάδα αποτελούμενη απο έναν οραματιστή, ένα μηχανικό και μια χαρισματική νεαρή, θα πάρει επαγγελματικά και προσωπικά ρίσκα στην προσπάθεια για την κατασκευή ένος νέου υπολογιστή που θα αλλάξει τον κόσμο. Καθώς το τοπίο του Texas αλλάζει γεμίζοντας με εγκαταστάσεις παρασκευής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, οι τριβές μεταξύ της τριάδας κλιμακώνονται καθώς προσπαθούν να ισορροπήσουν στην λεπτή διαχωριστική γραμμή που χωρίζει το όραμα και την απάτη, την διάνοια και την ψευδαίσθηση..."

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δεύτερη σαιζόν ξεκινά στις αρχές του 1985 και εστιάζει στο Mutiny, το τεχνολογικό project της Donna και της Cameron, που στηρίζεται στα θεμέλια του internet. Την ίδια ώρα ο Joe, ο Gordon και ο Bosworth καλούνται να διαχειριστούν τις επιπτώσεις της πρώτης σαιζόν.

Σύμφωνα με τον showrunner της σειράς, Jonathan Lisco:

"Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω το παθιασμένο κοινό της σειράς και τους κριτικούς που αγάπησαν το show μέσα απο την πρώτη σαιζόν. Η δεύτερη σαιζόν δεν θα σας απογοητεύσει. Θα εισχωρήσουμε πιο βαθιά στους χαρακτήρες που δημιουργήσαμε, για να σας δώσουμε όλο το συναισθηματικό και ψυχολογικό βάθος που μάθατε να περιμένετε απο το Halt and Catch Fire, ενώ την ίδια ώρα θα εξελίξουμε το show σε μια προσπάθεια να το κάνουμε πιο ορμητικό και εθιστικό."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Chris Cantwell & Chris Rogers, στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Jonathan Lisco, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Mark Johnson και Melissa Bernstein ("Breaking Bad", "Rectify").

Πρωταγωνιστούν οι Lee Pace ("Pushing Daisies"), Scoot McNairy ("Monsters", "Argo"), Mackenzie Davis ("Smashed"), Kerry Bishé ("Argo". "Grand Piano"), Toby Huss ("Cowboys & Aliens"), David Wilson Barnes ("The Bourne Legacy").

Τα νέα πρόσωπα της δεύτερης σαιζόν θα είναι οι Aleksa Palladino ("Boardwalk Empire"), ο James Cromwell ("The Green Mile") και ο Mark O’Brien ("Hannibal").

Αν και η ιστορία της σειράς δεν είναι για όλους, καθώς απευθύνεται κυρίως στους tech freaks, οι εξαιρετικές ερμηνείες σε συνδυασμό με το γενικοτέρο υψηλό επίπεδο παραγωγής, καθιστούν το "Halt and Catch Fire" μια απο τις πιο αξιόλογες τηλεοπτικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης (διαβάστε την κριτική μας εδώ).

Η δεύτερη σαιζόν του "Halt and Catch Fire" θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαϊου στο AMC.

Δείτε ένα teaser απο την δεύτερη σαιζόν:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.