Στις 26 Δεκεμβρίου Το "The Wire" Επιστρέφει Σε HD 16X9

0

Με επίσημη ανακοίνωση του, το HBO επιβεβαίωσε το remastering των 60 επεισοδίων της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς "The Wire". Το remaster της σειράς έγινε σε 16×9 Full-Frame HD, μέσα απο 8.000 μπομπίνες αυθεντικών αρνητικών φίλμ σε 35mm, με τελικό αποτέλεσμα που προσαρμόζει τέλεια σε widescreens και ταμπλέτες. Τα αυθεντικά αρνητικά σκαναρίστηκαν, επεξεργάστηκαν και διορθώθηκαν χρωματικά με μεγάλη προσοσχή, έτσι ώστε να διατηρηθεί το αρχικό ύφος της αυθεντικής Standard-Definition 4×3 έκδοσης.

"Το εμπόριο ναρκωτικών στην Βαλτιμόρη μέσα απο τα μάτια των διακινητών και των ανθρώπων του νόμου. Μια ρεαλιστική καταγραφή της αστικής ζωής και μια ασυνήθιστα βαθιά εξερεύνηση των κοινωνικών και πολιτικών μοτίβων."

Τη σειρά δημιούργησε ο David Simon ("Treme"), που έγραψε και τα περισσότερα επεισόδια μαζί με τους Ed Burns, Chris Collins ("Sons of Anarchy") και George Pelecanos ("Treme").

Στην σκηνοθεσία των 60 επεισοδίων βρέθηκαν μερικοί απο τους καλύτερους τηλεοπτικούς σκηνοθέτες, όπως ο Timothy Van Patten ("Boardwalk Empire"), ο Ernest R. Dickerson ("The Walking Dead"), ο Ed Bianchi ("The Killing"), και ο Daniel Attias ("It's Always Sunny in Philadelphia").

Το μεγάλο cast αποτελείτο απο τους Dominic West, John Doman, Deirdre Lovejoy, Wendell Pierce, Lance Reddick, Sonja Sohn, Seth Gilliam, Domenick Lombardozzi, Clarke Peters, Andre Royo, Michael K. Williams, Idris Elba, Michael B. Jordan και Amy Ryan.

Και οι πέντε σαιζόν της πρωτοποριακής αστυνομικής σειράς θα προβληθούν για πρώτη φορά σε HD format 16x9, ξεκινώντας απο τις 26 Δεκεμβρίου. Η έκδοση που θα ονομάζεται "The Wire: The Complete Series" θα διατεθεί και μέσα απο το HBOGo για download στις 5 Ιανουαρίου, ενώ το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει και σε Blu-ray.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.