Στις 25 Ιανουαρίου η Πρεμιέρα του "Spartacus: War Of The Damned"

0

Η τρίτη σαιζόν που θα ονομάζεται "Spartacus: War Of The Damned" θα είναι και η τελευταία, με τους παραγωγούς να υπόσχονται ότι η σειρά θα κλείσει επικά και με το φινάλε που της αξίζει.

Μετά την ήττα του Ρωμαίου διοικητή Gaius Claudius Glaber στη μάχη του Βεζούβιου, ο Σπάρτακος και οι άνδρες του έχουν κερδίσει πολλές μάχες μεγαλώνοντας τον μύθο του ήρωα αλλά και τον στρατό του που αριθμεί πλέον πάνω απο 30.000 επαναστατημένους σκλάβους. Η Ρώμη πλέον αρχίζει και τρέμει κάτω απο την απειλή του Σπάρτακου.

Στη νέα σαιζόν πρωταγωνιστούν οι Liam McIntyre (Spartacus), Manu Bennett (Crixus), Dustin Clare (Gannicus), Dan Feuerriegel (Agron), Cynthia Addai-Robinson (Naevia) Ellen Hollman (Saxa), Todd Lasance (Gaius Julius Caesar), Simon Merrellsho (Marcus Crassus) και Anna Hutchison (Laeta).

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές, το τηλεοπτικό δίκτυο Starz σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της δημιουργίας μιας νέας σειράς που θα βασίζεται στη ζωή του Ιούλιου Καίσαρα, που απο ένας ικανότατος στρατηγός εξελίχθηκε στον απόλυτο δικτάτορα της Ρώμης. Πολλά θα εξαρτηθούν απο την απήχηση που θα έχει ο χαρακτήρας του Κάισαρα στη τελευταία σαιζόν του Σπάρτακου που θα έχει μεγάλο και ενεργό ρόλο.

Το "Spartacus: War Of The Damned" θα κάνει πρεμιέρα στο Starz στις 25 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Spartacus: War Of The Damned

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.