Στις 24 Ιανουαρίου Η Επιστροφή Του "The X-Files"

0

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Fox, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της επιστροφής του "The X-Files" στην τηλεόραση θα γίνει στις 24 Ιανουαρίου του 2016.

Η σειρά του Fox με τα 16 βραβεία Emmy και τις 5 Χρυσές Σφαίρες, ακολουθεί τον ειδικό πράκτορες του FBI Scully (Anderson) και Mulder (Duchovny) καθώς ερευνούν ανεξήγητες υποθέσεις που χαρακτηρίζονται ως "X-Files" και που συνήθως περιλαμβάνουν μεταφυσικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Fox:

"Δεκατρία χρόνια μετά το τέλος της σειράς, το Fox παρήγγειλε το νέο συναρπαστικό κεφάλαιο του THE X-FILES, μια συναρπαστική σειρά έξι επεισοδίων της οποίας θα ηγηθεί ο δημιοργός/παραγωγός Chris Carter με τους David Duchovny και Gillian Anderson να επιστρέφουν στους ρόλους των εμβληματικών πρακτόρων του FBI, Fox Mulder και Dana Scully. Αυτό το γεγονός σηματοδοτεί την ιστορική επιστροφή του βραβευμένου με Emmy και Χρυσή Σφαίρα φαινόμενου, που παραμένει μια απο τις μακριβιότερες sci-fi σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης."

the-x-files-still

Επικεφαλής της σειράς θα είναι και πάλι ο δημιουργός της Chris Carter ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Fox Mulder και Dana Scully θα βρεθούν και πάλι οι David Duchovny και Gillian Anderson, ενώ και στο ρόλο του Walter Skinner θα βρεθεί και πάλι ο Mitch Pileggi.

To "The X-Files" θα κάνει πρεμιέρα στο Fox στις 24 Ιανουαρίου με διπλό επεισόδιο που αναμένεται να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.