Στις 15 Ιανουαρίου Η Συνέχεια Της 2ης Σαιζόν Του "Arrow" [Trailer]

0

Υστερα απο μια επιτυχημένη πρώτη σαιζόν, η τηλεοπτική σειρά του "CW" ξεκίνησε το ίδιο καλά και στο πρώτο μισό της δεύτερης σαιζόν. Φιλοξενώντας πολλούς ήρωες απο το σύμπαν της DC Comics, η σειρά στα τελευταία επεισοδία σύστησε τον "Flash" ενώ στα επόμενα επεισόδια θα παρουσιαστεί και ο Shrapnel/Mark Scheffer, ένας δολοφόνος με ιδαίτερη προτίμηση στα εκρηκτικά.

"Ο Oliver Queen, ένας δισεκατομμυριούχος playboy, ύστερα απο την πενταετή του περιπέτεια σαν ναυαγός σε ένα ερημονήσι της Νότιας Κινεζικής Θάλασσας, επιστρέφει σπίτι στην αγαπημένη του Starling City με σκοπό την εξόντωση του εγκλήματος που έχει "μολύνει" τους δρόμους της."

Βασισμένη στο δημοφιλή ήρωα και μέλος της Justice League, Oliver Queen ή Green Arrow της D.C. Comics η σειρά φιλοξενεί πολλούς γνωστούς ήρωες comic όπως η the Huntress, και Firefly.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Greg Berlanti ("Green Lantern"), Andrew Kreisberg ("Warehouse 13") και Marc Guggenheim ("Eli Stone").

Πρωταγωνιστούν οι Stephen Amell, Kathleen Gati, Willa Holland, Manu Bennett, John Barrowman, Caity Lotz, Emily Bett Rickards, Katie Cassidy, Kelly Hu, David Ramsey, Susanna Thompson, Bex Taylor-Klaus.

Η δεύτερη σαιζόν του "Arrow" θα ξαναρχίσει στις 15 Ιανουαρίου στο "CW".

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.