Στις 12 Δεκεμβρίου Η Πρεμιέρα Του "Marco Polo"

0

Το συνδρομητικό δίκτυο Netflix, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας τηλεοπτικής σειράς "Marco Polo", ενώ επίσης διέθεσε και μερικές φωτογραφίες απο την φιλόδοξη παραγωγή. Η σειρά αρχικά προορίζονταν για το δίκτυο Starz, όμως κάποια προβλήματα στην παραγωγή οδήγησαν το δίκτυο στην εγκατάλειψη του project.

"Σε ένα κόσμο γεμάτο απληστία, προδοσία, σεξουαλική ίντριγκα και αντιπαλότητα, το "Marco Polo" είναι βασισμένο στις περιπέτειες του διάσημου εξερευνητή στην αυλή του Kublai Khan, στην Κίνα του 13ου αιώνα."

Δημιουργός της σειράς είναι ο John Fusco ("Young Guns", "Hidalgo"), ενώ το πιλοτικό επεισόδιο θα σκηνοθετήσουν οι Joachim Ronning & Espen Sandberg ("Kon-Tiki"), που θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών.

Πρωταγωνιστούν οι Lorenzo Richelmy, Zhu Zhu ("Cloud Atlas"), Joan Chen ("Twin Peaks"), Benedict Wong ("Prometheus"), Remy Hii, Olivia Cheng, Claudia Kim, Uli Latukefu, Chin Han, Tom Wu.

Σύμφωνα με τον Ted Sarandos, υπεύθυνο προγράμματος του Netflix:

"Βρισκόμαστε στην Κίνα του 13ου αίωνα, ένα κόσμο γεμάτο με εκπληκτικές πολεμικές τέχνες, ερωτικές ίντριγκες και εντυπωσιακές μάχες. Ο John Fusco και η ομάδα του, έχουν δημιουργήσει μια διαχρονική ιστορία εξουσίας, περιπέτειας, προδοσίας και πόθου, που συνδυάζει επιδέξια διήγηση και κινηματογραφική φιλοδοξία."

Το "Marco Polo" θα αποτελείται απο 10 επεισόδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν όλα μαζί μέσα απο το Netflix, στις 12 Δεκεμβρίου.

marco-polo-netflix

marco-polo-netflix

marco-polo-netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.