Το Starz Ετοιμάζει Το "Black Samurai"

0

Πρίν απο λίγες ώρες το δίκτυο Starz ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το "Black Samurai", την τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων που έγραψε ο Marc Olden. Το 1976, η σειρά βιβλίων του Marc Olden μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο με το ομώνυμο φίλμ του Al Adamson, που είχε στη θέση του πρωταγωνιστή τον Jim Kelly ("Enter the Dragon").

"Η σειρά ακολουθεί τον Robert Sand, έναν άρτια εκπαιδευμένο Αμερικανό Ranger του στρατού, του οποίου η ζωή θα αλλάξει ριζικά όταν θα συναντήσει έναν θρυλικό Ιάπωνα, μάστερ των πολεμικών τεχνών, που θα τον προσκαλέσει να εκπαιδευτεί σαν Samurai. Οταν ο αγαπημένος δάσκαλος του και οι σαμουράι αδελφοί θα δολοφονηθούν απο μισθοφόρους, ο Sand θα ξεκίνησει ένα παγκόσμιο ταξίδι αναζήτωντας τόσο την εκδίκηση, όσο και την ανακάλυψη του εαυτού του."

Το σενάριο της τηλεοπτικής σειράς θα γράψουν οι Cormac Wibberley και Marianne Wibberley ("National Treasure", "Bad Boys II"), οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη showrunners.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Robert Sand θα βρεθεί ο τραγουδιστής-ηθοποιός Common ("Selma", "Hell on Wheels"), ο οποίος θα επιμεληθεί και το soundtrack μαζί με τον RZA των Wu-Tang Clan, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν επιμεληθεί και το soundtrack της ταινίας "Ghost Dog: The Way of the Samurai". Οι Common και RZA θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Jerry Bruckheimer και Mitchell Diggs.

Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή της σειράς Common:

"Είμαι κάτι περισσότερο απο ενθουσιασμένος με το 'Black Samurai'. Αυτό είναι ένα μοναδικό και ειδικό project που προσφέρει κάτι που βλέπουμε σπάνια στη τέχνη και την κουλτούρα σήμερα. Είναι μεγάλη τιμή να υποδυθώ τον χαρακτήρα του Robert Sand και να συνεργαστώ μέσα απο την εταιρεία μου Freedom Road Productions, με την Jerry Bruckheimer Productions, τον RZA και το Starz, για την δημιουργία κάτι φρέσκου και διαφορετικού στο κόσμο. Ανυπομονώ να μπώ στο χαρακτήρα και τους κόσμους των πολεμικών τεχνών, gun-fu, kung-fu, jujitsu και άλλων."

Ενώ σύμφωνα με τον RZA:

"Είμαι θαυμαστής του χαρακτήρα που δημιούργησε ο Robert Sand απο τα παιδικά μου χρόνια και το 'Black Samurai' είναι ένα απο τα φίλμ που με ώθησαν στο είδος των πολεμικών τεχνών. Η ευκαιρία να συνεργαστώ με τους Jerry Bruckheimer, Common και Andre Gaines σε αυτή την νέα παρουσίαση του χαρακτήρα στη νέα γενιά, κάνει εμένα και τον συνεργάτη μου στη Wu Films, Mitchell Diggs, πραγματικά υπερήφανους."

Το "Black Samurai" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2019...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.