Η Sony TV Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Deadly Class"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Sony TV ετοιμάζει την σειρά "Deadly Class", την τηλεοπτική μεταφoρά του ομώνυμου comic που δημιούργησαν οι Rick Remender & Wes Craig, για την Image Comics.

"Βρισκόμαστε στο 1987. Ο Marcus Lopez μισεί το σχολείο. Οι βαθμοί του είναι χάλια. Δεν έχει χρήματα. Οι δημοφιλείς αθλητές παρενοχλούν τους φίλους του. Δεν μπορεί να συγκεντρωθεί μέσα στην τάξη εξαιτίας ενός εντυπωσιακού κοριτσιού που βρίσκεται στη πρώτη σειρά των θρανίων και επειδή σκέφτεται το show 'Dag Nasty', για το οποίο έχει ήδη προμηθευτεί εισιτήρια.

Η Sony TV Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Deadly Class"

Όμως οι αθλητές είναι τα παιδιά του κορυφαίου δολοφόνου του Joseph Stalin, οι καθηγητές είναι μέλη μιας αρχαίας οργάνωσης εκτελεστών, το μάθημα στο οποίο αποτυγχάνει είναι το "Οδηγός Διαμελισμού" ["Dismemberment 101] και το κορίτσι-καψούρα του είναι μέλος ενός διαβόητου εγκληματικού συνδικάτου της Ιαπωνίας και ήδη μετρά περισσότερες απο 10 δολοφονίες.

Καλώς ήρθατε στο πιο βίαιο γυμνάσιο της Γής, εκεί όπου στέλνουν τα παιδιά τους οι μεγαλύτερες οικογένειες του εγκλήματος για να εκπαιδευτούν. Ο φόνος είναι τέχνη. Το να μπορείς να σκοτώνεις θέλει ικανότητες. Στο γυμνάσιο των Θανάσιμων Τεχνών του King’s Dominion, το μαχαίρωμα στην πλάτη δεν είναι πάντα μεταφορικό, κάτι που ισχύει και για το δηλητήριο των συμμαθητών σου."

Το σενάριο της σειράς θα γράψουν οι Miles Feldsott και Rick Remender, ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν οι σκηνοθέτες Joe Russo, Anthony Russo ("Captain America: The Winter Soldier", "Captain America: Civil War") και ο Adam Targum (Banshee), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Με αξιόλογους συντελεστές και μια αμφιλεγόμενη πλοκή που εστιάζει σε έφηβους δολοφόνους, η τηλεοπτική μεταφορά του σκοτεινού comic "Deadly Class" αναμένεται ενδιαφέρουσα, αν και ακόμη δεν έχει βρεί το δίκτυο που θα τολμήσει να την φιλοξενήσει...

Η Sony TV Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Deadly Class"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.