Το Sony Playstation Network Ετοιμάζει Το "Powers"

0

Πρόκειται για τη πρώτη live-action σειρά του Sony Playstation Network, που είναι βασισμένη στη εικονογραφημένη νουβέλα των Brian Michael Bendis και Michael Avon Oeming. Την μεταφορά του comic στην τηλεόραση, είχε αρχικά αναλάβει το δίκτυο FX, όμως ύστερα απο μια σειρά προβλημάτων το δίκτυο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το εγχείρημα που θα είχε ως πρωταγωνιστή τον Jason Patric ("The Lost Boys").

"To Powers εξελίσσεται σε ένα κόσμο γεμάτο με ανθρώπους με υπερφυσικές ικανότητες, δυνάμεις που προκαλούν τον όλεθρο και το θάνατο. Η ιστορία εστιάζει σε δυο αστυνομικούς των ανθρωποκτονιών, τον Christian Walker και την Deena Pilgrim, που αναλαμβάνουν την προστασία ανθρώπων σαν και εμάς και ερευνούν υποθέσεις με ανθρώπους με υπερφυσικές ικανότητες. Αυτές οι επονομαζόμενες Δυνάμεις γλυστρούν μέσα απο τον ουρανό με κεραυνούς και φωτιά και συγκρούονται πάνω απο τις πόλεις σε μια επική μάχη, μπροστά στα μάτια των θνητών απο κάτω."

Το σενάριο στα πρώτα δυο επεισόδια θα γράψει ο Charlie Huston ("The Smoking Gun Presents: World’s Dumbest"), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Slade ("Breaking Bad", "Hannibal", "30 Days Of Night").

Αυτή η κίνηση της Sony, ουσιαστικά αποτελεί την απάντηση στο XBox της Microsoft που αυτή τη στιγμή ετοιμάζει τη σειρά "Halo" για το δικό της δίκτυο.

Η νέα σειρά που βρίσκεται στην διαδικασία του casting, θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Sony Playstation Network.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.