Το Showtime Παρήγγειλε Το "Kidding"

0

Όσο περνάει ο καιρός, ολοένα και περισσότεροι αξιόλογοι κινηματογραφικοί συντελεστές επιλέγουν να δουλέψουν στην τηλεόραση, που πλέον φαίνεται ισχυρότερη απο ποτέ. Μέσα σε αυτή την τάση έρχεται και το "Kidding", η νέα τηλεοπτική σειρά που παρήγγειλε το δίκτυο Showtime, μια σειρά που διαθέτει ηχηρά ονόματα πίσω και μπροστά απο τις κάμερες.

"Η ιστορία εστιάζει στον Jeff, γνωστό και ως Mr. Pickles, ένα σύμβολο της παιδικής τηλεόρασης, ένα φάρο καλοσύνης και σοφίας για τα παιδικά μυαλά και τους γονείς που μεγάλωσαν μαζί τον ηθοποιό, που πλέον αντιπροσωπεύει μια αυτοκρατορία πολλών εκατομμυρίων. Οταν όμως η οικογένεια αυτής της αγαπημένης προσωπικότητας - η σύζυγος, οι δυο γιοί, η αδελφή και ο πατέρας - αρχίζει να καταρρέει, ο Jeff συνειδητοποιεί πως κανένα παραμύθι, μύθος ή μαριονέτα δεν μπορεί να τον καθοδηγήσει μέσα σε αυτή την κρίση που εξελίσσεται πιο γρήγορα απ'οτι μπορεί να αντιληφθεί. Το αποτέλεσμα: ένας ευγενικός άνθρωπος σε ένα άκαρδο κόσμο, αντιμετωπίζει μια διαρροή λογικής που είναι τόσο κωμικοτραγική, όσο και συγκινητική."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Dave Holstein ("Weeds", "I’m Dying Up Here"), ενώ στην σκηνοθεσία και την παραγωγή των επεισοδίων βρίσκεται ο ταλαντούχος Γάλλος σκηνοθέτης Michel Gondry ("Eternal Sunshine of the Spotless Mind", "The Green Hornet").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jeff / Mr. Pickles, βρίσκεται ο Jim Carrey, ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα απο δυο δεκαετίες, για να συνεργαστεί και πάλι με τον Michel Gondry, με τον οποίο είχε μια εξαιρετική συνεργασία στο φίλμ "Eternal Sunshine of the Spotless Mind".

Η κωμική-δραματική σειρά που αποτελείται απο δέκα επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2018...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.