Το Showtime Ετοιμάζει Το "Escape At Dannemora"

0

Το δίκτυο Showtime ετοιμάζει το "Escape At Dannemora", την limited τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

"Η σειρά είναι βασισμένη στα αληθινά γεγόντα που έλαβαν χώρα το 2015, όπου δυο κρατούμενοι απέδρασαν απο μια φυλακή, στο Βορρά της Νέα Υόρκης. Μια απόδραση που προκάλεσε ένα μαζικό ανθρωποκυνηγητό για τους καταδικασμένους δολοφόνους Richard Matt και David Sweat. Το δίδυμο απέδρασε με την βοήθεια της υπαλλήλου των φυλακών Tilly Mitchell, η οποία διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις και με τους δυο κατάδικους."

Το σενάριο της limited σειράς έχουν γράψει οι Brett Johnson ("Mad Men") και Michael Tolkin ("The Player"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τον Ben Stiller, ο οποίος θα σκηνοθετήσει και τα οκτώ επεισόδια.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των δυο κατάδικων βρίσκονται οι Benicio Del Toro ("Sicario") και Paul Dano ("Ruby Sparks"), ενώ η Patricia Arquette ("Boyhood") υποδύεται την γυναίκα που τους βοήθησε να αποδράσουν. Το casting που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη έχει εξασφαλίσει και τους David Morse ("The Green Mile") και Eric Lange ("Narcos").

Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν σε μερικούς μήνες στη Νέα Υόρκη, ενώ η πρεμιέρα της αναμένεται μέσα στο 2018...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.