Πρώτο Trailer Της Τηλεοπτικής Σειράς "Silicon Valley"

0

Υστερα απο ένα πολύ σύντομο teaser, to δίκτυο HBO κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer απο το "Silicon Valley", την νέα τηλεοπτική κωμική σειρά του Mike Judge, του δημιουργού του "Beavis and Butthead" και του "Office Space".

Η νέα σειρά κινείται γύρω απο την δουλειά των γκουρού της τεχνολογίας, των επενδυτών και τα τεχνολογικά blogs της Silicon Valley, κάτω απο την καυστική ματιά και το χιούμορ του Mike Judge.

"Ο Richard είναι ένας εσωστρεφής προγραμματιστής που ζεί στο Hacker Hostel - ένα εκκολαπτήριο hackers - μαζί με τον φίλο του Big Head, τον επιβλητικό Gilfoyle και τον ειρωνικό Dinesh. Αυτοί οι κοινωνικά απροσάρμοστοι ζούν κάτω απο την επίβλεψη του Erlich, ενός εγωπαθούς dotcom εκατομμυριούχου που τους φιλοξενεί στο σπίτι του δωρεάν, με την προυπόθεση ότι θα του δίνουν το 10% απο τα projects που υλοποιούν."

Πρωταγωνιστούν οι Thomas Middleditch, T.J. Miller, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Christopher Welch, και Amanda Crew.

Μια σατυρική ματιά γύρω απο τους ευφυείς αλλά και "προβληματικούς" προγραμματιστές και επιχειρηματίες, που βρίσκονται πίσω απο τις εταιρείες του internet που παράγουν τζίρους δισεκατομμυρίων, αλλάζοντας την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων.

Το "Silicon Valley" θα κάνει πρεμιέρα στο HBO, στίς 6 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.