Πρώτο Trailer Της Τηλεοπτικής Σειράς "Intruders"

0

Το BBC America κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Intruders", της νέας μεταφυσικής σειράς του Glen Morgan, που είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Michael Marshall Smith.

"Η ιστορία εξελίσσεται στις βορειοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες και εστιάζει στον Jack Whelan (John Simm), έναν πρώην αστυνομικό του Los Angeles, ο οποίος θα δεί την ήσυχη ζωή του να αναστατώνεται όταν η σύζυγος του Amy (Mira Sorvino) εξαφανίζεται. Καθώς o Jack αναζητά την γυναίκα του, ο Richard Shepherd (James Frain) - ένας κακόβουλος πράκτορας ξεκινά μια σειρά εκτελέσεων. Την ίδια ώρα η Madison (Millie Brown), ένα ταραγμένο μικρό κορίτσι, εγκαταλείπει το σπίτι της και μπαίνει σε ένα κόσμο γεμάτο κινδύνους. Αυτές οι φαινομενικά ασύνδετες ιστορίες θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη μιας συνομωσίας, που θα αλλάξει για πάντα την αντίληψη μας για την ανθρώπινη φύση."

Την μεταφορά της νουβέλας και το σενάριο της νέας σειράς έχει αναλάβει ο Glen Morgan ("The X-Files", "Final Destination"), ενώ τη σκηνοθεσία των επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Eduardo Sanchez ("Blair Witch Project") και Daniel Stamm ("13 Sins", "The Last Exorcism").

Πρωταγωνιστούν οι John Simm ("Life on Mars"), James Frain ("The Tudors"), Mira Sorvino ("Mighty Aphrodite"), Robert Forster ("Jackie Brown"), Tory Kittles, Millie Brown, Shanae Tomasevich, Kathryn Dobbs, Sonya Salomaa, Daryl Shuttleworth, Karin Konoval.

Το "Intruders" θα κάνει πρεμιέρα στίς 23 Αυγούστου, στο BBC America.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.