Πρώτο Trailer Της Τηλεοπτικής Σειράς "Fargo"

0

Υστερα απο ένα σύντομο teaser, τo δίκτυο FX κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer της τηλεοπτικής σειράς "Fargo", που είναι βασισμένη στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία των αδελφών Coen που κυκλοφόρησε το 1996.

"Μια αυθεντική μεταφορά της βραβευμένης ταινίας που περιλαμβάνει μια νέα ιστορία, με νέα υπόθεση και νέους χαρακτήρες, με θεμέλια το χιούμορ και όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν την ταινία "Fargo" κλασσική. Ο βραβεβευμένος με Oscar Billy Bob Thornton πρωταγωνιστεί ως ο Lorne Malvo, ένας ξεριζωμένος εκμεταλλευτής που συναντά και αλλάζει για πάντα την ζωή του ασφαλιστή Lester Nygaard (Martin Freeman). Ο Colin Hanks υποδυέται τον αστυνομικό Gus Grimly, έναν πατέρα που πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην προσωπική του ασφάλεια και το καθήκον του όταν έρχεται αντιμέτωπος με ένα δολοφόνο και η Allison Tolman υποδύεται την Molly Solverson, μια αστυνομικό της πόλης Bemidji της Minnesota."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Noah Hawley ("Bones"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Joel Coen, Ethan Coen, Geyer Kosinski και Warren Littlefield.

Πρωταγωνιστούν οι Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Oliver Platt, Allison Tolman, Kate Walsh, Colin Hanks, Peter Breitmayer, Josh Close, Glenn Howerton, Tom Musgrave, Russell Harvard, Adam Goldberg, Joey King.

Η σειρά που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου στο FX.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.