Πρώτο Trailer Της Νέας Τηλεοπτικής Σειράς "Wayward Pines"

0

Το δίκτυο Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Wayward Pines", την νέα τηλεοπτική σειρά του σκηνοθέτη M. Night Shyamalan ("The Sixth Sense", "Signs", "Unbreakable").

"Ενα ψυχολογικό θρίλερ όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η σειρά εστιάζει στον πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας (Secret Service) Ethan Burke (Matt Dillon), ο οποίος καταφθάνει στη βουκολική πόλη του Wayward Pines με αποστολή να βρεί δυο ομοσπονδιακούς πράκτορες που αγνοούνται. Όμως αντί για απαντήσεις, η έρευνα του πράκτορα Burke δημιουργεί περισσότερες ερωτήσεις αλλά και την αίσθηση ότι δύσκολα θα φύγει ζωντανός απο το Wayward Pines."

Η σειρά που βασίζεται στη νουβέλα "Pines" του Blake Crouch, έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα της νέας σαιζόν του δικτύου Fox, με παραγωγούς τους M. Night Shyamalan, Donald De Line ("The Stepford Wives"), Ashwin Rajan ("Devil") και σεναριογράφο τον Chad Hodge ("The Playboy Club").

Wayward Pines fox

Terrence Howard & Matt Dillon

Πρωταγωνιστούν οι Matt Dillon, Terrence Howard, Andrew Jenkins, Melissa Leo, Shannyn Sossamon, Sarah Jeffery, Lindsey Kraft, Greta Lee, Charlie Tahan, Tim Griffin, Christian Tessier, Giacomo Baessato, Scott Michael Campbell,Toby Levins, .

Με ενδιαφέρουσα ιστορία και τον Dillon στο πρωταγωνιστικό ρόλο η σειρά φαντάζει ελκυστική, όμως η παρουσία του - ικανού για το καλύτερο και το χειρότερο - Shyamalan, κάπως "μπλέκει" το τοπίο.

Το "Wayward Pines" θα αποτελείται απο 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στο Fox στίς αρχές του 2015.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.