Πρώτο Trailer της Νέας Τηλεοπτικής Σειράς "Dracula"

0

Το NBC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας τηλεοπτικής σειράς "Dracula". Βασισμένο στο σενάριο του Cole Haddon, το "Dracula" είναι μια συμπαραγωγή του NBC Universal και του British Sky Broadcasting και σύμφωνα με τον πρόεδρο του NBC, Robert Greenblatt πρόκειται για μια νέα εκδοχή του θρύλου του Bram Stoker.

"Η σειρά παρουσιάζει τον Dracula καθώς φτάνει στο Λονδίνο παριστώντας τον Αμερικανό επιχειρηματία, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θέλει να φέρει τις μοντέρνες επιστήμες στην Βικτωριανή κοινωνία. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που επιδιώκει είναι η εκδίκηση εναντίον αυτών που κατέστρεψαν τη ζωή του αιώνες νωρίτερα. Οταν όμως ερωτεύεται παράφορα μια γυναίκα που φαίνεται να είναι η μετενσάρκωση της νεκρής συζύγου του, τα σχέδια του παίρνουν άλλη τροπή..."

Παραγωγοί της σειράς είναι οι Tony Krantz (" 24 "), Collin Callender, Anne Mensah, Reece Pearson και Gareth Neame ("Rome").

Στο ρόλο του Dracula βρίσκεται ο Jonathan Rhys Meyers ("The Tudors") ενώ τον ρόλο του Abraham Van Helsing θα υποδυθεί ο Thomas Kretschmann ("King Kong"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Nonso Anozie, Jessica De Gouw, Oliver Jackson-Cohen, Nicholas Keith, Katie McGrath, Victoria Smurfit.

Το NBC έχει ήδη παραγγείλει τα πρώτα 10 επεισόδια, ενώ πρός το παρόν είναι άγνωστο αν η σειρά θα συνεχιστεί ή θα ολοκληρωθεί μέσα σε αυτά τα επεισόδια.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς θα σκηνοθετήσει ο Daniel Knauf, σύμβουλος παραγωγής του "Spartacus: War of the Damned".

To "Dracula" θα κάνει πρεμιέρα στο NBC το φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.