Πρώτο Trailer της Δεύτερης Σαιζόν του "Vikings" [Comic Con]

0

Υστερα απο μια εντυπωσιακή πρώτη σαιζόν, με 5 εκατομύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο και 3 υποψηφιότητες για Emmy, η δεύτερη σαιζόν του "Vikings" αναμένεται να είναι το ίδιο ή και περισσότερο συναρπαστική.

"Η νέα σειρά του History Channel παρουσιάζει τις περιπέτειες του Ragnar Lothbrok, του μεγαλύτερου ήρωα της γενειάς του. Στη σειρά παρουσιάζονται τα έπη της ομάδας του Ragnar και της οικογένειας του καθώς ανεβαίνει την ιεραρχία για να γίνει τελικώς ο Βασιλιάς των φυλών των Vikings. Εκτός απο ατρόμητος πολεμιστής, ο Ragnar τιμούσε την παράδοση των Σκανδιναβών για πλήρη αφοσίωση στους Θεούς, με τον θρύλο να αναφέρει ότι ήταν απόγονος του Odin, του θεού του πολέμου και των πολεμιστών."

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του panel της σειράς στο Comic Con, οι παραγωγοί διαβεβαίωσαν ότι η δεύτερη σαιζόν θα είναι μεγαλύτερη σε κλίμακα, με μεγαλύτερες μάχες και περισσότερα πλοία των Vikings. Οι σχέσεις του Ragnar με τον αδελφό του και την γυναίκα του θα δοκιμαστούν, ενώ το κοινό θα μάθει περισσότερα για τους γιούς του και ειδικότερα για τον Bjorn.

Με σοβαρή προσέγγιση και ρεαλισμό, η νέα σειρά του Michael Hirst ("The Tudors", "The Borgias") είναι άκρως απολαυστική και ενδιαφέρουσα. Η κινηματογράφηση είναι εξαιρετική, ενώ ο πρωταγωνιστής Travis Fimmel (Ragnar Lothbrok) κλέβει την παράσταση, πλαισιωμένος απο ένα ταλαντούχο cast νέων ηθοποιών.

Η δεύτερη σαιζόν του "Vikings" θα αποτελείται απο 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2014.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.