Πρώτο Trailer της Δεύτερης Σαιζόν του "Da Vinci's Demons"

0

Με αφορμή το Comic Con της Νέας Υόρκης, το τηλεοπτικό δίκτυο Starz κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο την δεύτερη σαιζόν της σειράς "Da Vinci's Demons".

"Η δεύτερη σαιζόν του "Da Vinci's Demons" βρίσκει τη Φλωρεντία στο χάος ύστερα απο την αποκάλυψη της συνομωσίας των Pazzi και ο Leonardo da Vinci πρέπει να ωθήσει το σώμα του και το μυαλό του στα όρια, για να προστατέψει την πόλη απο τις δυνάμεις της Ρώμης.

Την ώρα που οι Medicis φτάνουν σε αδιανόητα μήκη για να αντιμετωπίσουν τις νέες απειλές, ο da Vinci συνεχίζει την αναζήτηση του μυθικού βιβλίου "Book of Leaves" και την προσπάθεια αποκάλυψης του μυστικού παρελθόντος της μητέρας του. Σύντομα θα ανακαλύψει ότι έχει θανάσιμο ανταγωνισμό στην αναζήτηση του, νέους εχθρούς που ίσως να είναι και χειρότεροι απο τις δυνάμεις του Πάπα Sixtus.

Η αναζήτηση του θα τον ταξιδέψει σε μακρινές χώρες και θα τον αναγκάσει να επαναπροσδιορίσει ότι ήξερε για τον κόσμο και για το παρελθόν του."

Υστερα απο μια επιτυχημένη πρώτη σαιζόν, η σειρά του David S. Goyer («The Dark Knight Trilogy», «Blade Trilogy», «Man of Steel»), θα επιστρέψει στο Starz την άνοιξη του 2014.

Πρωταγωνιστούν Tom Riley, Laura Haddock, Eros Vlahos, Gregg Chillin, Lara Pulver, Tom Bateman, Hera Hilmar, Blake Ritson, Ross O’Hennessey.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.