Πρώτο Trailer Απο Το "Young Sheldon"

0

Το δίκτυο CBS κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Young Sheldon", την spinoff σειρά που είναι βασισμένη στο σύμπαν του "The Big Bang Theory". Το πρώτο trailer που είναι ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας, επιβεβαιώνει τους φόβους μας για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς είναι βαρετό και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί το λόγο ύπαρξης της σειράς.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Sheldon Cooper του 'The Big Bang Theory' στην ηλικία των 9 ετών, που ζεί μαζί με την οικογένεια του στο Ανατολικό Τέξας. Αν και μόλις εννέα ετών, ο πανέξυπνος και αλλόκοτος Sheldon είναι μαθητής του γυμνασίου, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον ίδιο αλλά και τους συμμαθητές του."

Στην θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Chuck Lorre ("Two & A Half Men") - δημιουργός του "The Big Bang Theory" - ενώ στη θέση του showrunner θα βρεθεί ο Steven Molaro ("The Big Bang Theory").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του 9χρονου Sheldon βρίσκεται ο Iain Armitage, ο Lance Barber ("Faking It") θα υποδυθεί τον πατέρα του, ενώ η Zoe Perry ("The Family") θα υποδυθεί την μητέρα του.

Αν και ο χαρακτήρας του Sheldon αποτελεί το καλύτερο κομμάτι απο την πολύ δημοφιλή σειρά "The Big Bang Theory", πολλοί θεωρούν ότι η δημιουργία μιας νέας τηλεοπτικής παραγωγής φαντάζει περισσότερο σαν ένα ξεζούμισμα της ιστορίας, που πλέον παρουσιάζει σημάδια κόπωσης και εξάντλησης. Αν και οι πρώτες σαιζόν της κωμικής σειράς ήταν εξαιρετικές, οι τελευταίες σαιζόν υπήρξαν πολύ κακές, καθώς τα περισσότερα επεισόδια είναι κακογραμμένα και ανέμπνευστα.

Το "Young Sheldon" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου, μια πρεμιέρα που έχει σκηνοθετήσει ο Jon Favreau (Iron Man", "The Jungle Book").

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.