Πρώτο Trailer Απο Το "Trollhunters"

0

Η DreamWorks Animation κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Trollhunters" την animated τηλεοπτική σειρά του Guillermo del Toro που θα διατεθεί μέσα απο το Netflix.

"Οταν ο συνηθισμένος έφηβος Jim Lake Jr. "πέφτει" πάνω σε μυστικιστικό φυλαχτό, άθελα του θα ανακαλύψει ένα εξωπραγματικό, μυστικό πολιτισμό απο τρομερά trolls κάτω ακριβώς απο την μικρή του πόλη Arcadia. Με ισχυρή θέληση, αναζητά την περιπέτεια αλλά βρίσκεται εντελώς απροετοίμαστος για τις ευθύνες που θα επωμιστεί. Ο Jim αναγκάζεται να φορέσει τον μανδύα του Trollhunter, ορκισμένος να προστατέψει τα καλά trolls απο παίσχυρους εχθρούς που αναζητούν εκδίκηση.

Οντας ο πρώτος άνθρωπος που έχει αυτή τη τιμή, ο Jim περνά απο την τρελή καθημερινότητα του σχολείου, σε έναν πόλεμο που μαίνεται για αιώνες, μια σύρραξη που τώρα απειλεί όλους τους ανθρώπους και όλα τα trolls.

Mε την συνοδεία των πιο κοντινών του φίλων και μερικούς σημαντικούς συμμάχους απο τα trolls, o θαραλλέος 15χρονος θα εισέλθει σε ένα φανταστικό κόσμο γεμάτο απίστευτα πλάσματα, μεγαλοπρεπείς πόλεις και θανάσιμους εχθρούς που αναζητούν την καταστροφή του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Rodrigo Blaas και Greg Tiernan, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Marc Haimes, Tom Wheeler και ο Guillermo del Toro, ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού.

To "Trollhunters" θα κυκλοφορήσει μέσα απο το Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.