Πρώτο Trailer Απο Το "ZeroZeroZero"

0

Το Sky, το Canal+ και το Amazon, κυκλοφόρησαν το πρώτο trailer απο το "ZeroZeroZero", την νέα τηλεοπτική σειρά που εστιάζει στο διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαϊνης και τον οικονομικό και πολιτικό αντίκτυπο του. Η σειρά θα καταγράψει την δυναμική της οικογένειας, τα μεξικανικά καρτέλ, την Καλαβρέζικη Μαφία (Ndrangheta) και τους διεφθαρμένους επιχειρηματίες και πολιτικούς.

Το πρώτο teaser-trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη δραματική σειρά, που θυμίζει κάτι απο το "Sicario", με εντυπωσιακές σκηνές δράσης, σκοτεινό τόνο και αξιόλογο cast.

Δημιουργοί του "ZeroZeroZero", είναι η ομάδα πίσω απο την ιταλική σειρά "Gomorrah", που περιλαμβάνει τους Stefano Sollima ("Sicario: Day of the Soldado"), Roberto Saviano, Leonardo Fasoli και Stefano Bises, οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο μαζί με τους Mauricio Katz ("The Bridge"), Max Hurwitz ("Hell On Wheels") και Maddalena Ravagli.

Πρώτο Trailer Απο Το "ZeroZeroZero"

Πρωταγωνιστούν οι Gabryel Byrne ("The Usual Suspects"), Andrea Riseborough ("Oblivion"), Dane DeHaan ("Valerian And The City Of A Thousand Planets"), Tcheky Karyo ("The Missing"), Giuseppe De Domenico ("Euphoria"), Harold Torres ("Sin Nombre"), Francesco Colella ("Made In Italy").

Η σειρά των οκτώ επεισοδίων που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Roberto Saviano, θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας στις 5 Σεπτεμβρίου, ενώ η τηλεοπτική πρεμιέρα αναμένεται στις αρχές του 2020...

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=hPGBJgSLlno

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.