Πρώτο Trailer Απο Το "Wu Assassins"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Wu Assassins", την νέα σειρά πολεμικών τεχνών. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σειρά δράσης που στηρίζεται περισσότερο στις καλογυρισμένες σκηνές δράσης με τον εξαιρετικό martial artist Iko Uwais και πολύ λιγότερο στην πλοκή.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Kai Jin, εναν νεαρό σέφ της Chinatown στο San Francisco της σημερινής εποχής, που θα μπλέξει με την Κινεζική Τριάδα που αναζητά τις θανάσιμες και αρχαίες δυνάμεις, γμωστές και ως 'Wu Xing'. Ύστερα απο μια συνάντηση με ενα μυστικιστικό πνεύμα, ο Kai γίνεται διστακτικά ο Wu Assassin, χρησιμοποιώντας τις ενισχυμένες ικανότητες μάχης για να ανακτήσει τις υπερφυσικές δυνάμεις απο πέντε εγκληματίες της σύγχρονης εποχής, που απειλούν να τις χρησιμοποιήσουν για την καταστροφή του κόσμου."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι John Wirth ("Terminator: The Sarah Connor Chronicles") και Tony Krantz ("24"). Πρωταγωνιστούν οι Iko Uwais ("The Raid"), Katheryn Winnick ("Vikings") Byron Mann, Li Jun Li , Celia Au, Lewis Tan, Lawrence Kao, Tommy Flanagan, Tzi Ma, JuJu Chan, Summer Glau, Robin McLeavy, Travis Caldwell.

Το "Wu Assassins", θα διατεθεί μέσα απο το Netflix, στις 8 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Wu Assassins"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.