Πρώτο Trailer Απο Το "Woke" Του Hulu

0

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Woke", την νέα κωμική τηλεοπτική σειρά των Marshall Todd και Keith Knight. Το trailer φανερώνει μια κωμική σειρά με εξαιρετικά επίκαιρη πλοκή, καθώς ακολουθεί έναν Αφροαμερικανό καρτουνίστα που θα δει την ζωή του να αλλάζει δραματικά, ύστερα από ένα περιστατικό αστυνομικής βίας.

"Εμπνευσμένη από την ζωή και τα έργα του καλλιτέχνη Keith Knight, η κωμική σειρά Woke αποτελεί μια αστεία ματιά στην ταυτότητα και την κουλτούρα, καθώς ακολουθεί τον Keef, έναν Αφροαμερικανό καρτουνίστα που φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην καταξίωση, όταν ένα απροσδόκητο περιστατικό αλλάζει τα πάντα. Πλέον με μια φρέσκια οπτική για τον κόσμο γύρω του, ο Keef θα πρέπει να πλοηγηθεί μέσα στις νέες φωνές και ιδέες που τον περιβάλλουν και τον προκαλούν, χωρίς όμως να καταστρέψει όλα αυτά που έχτισε."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Marshall Todd ("Barbershop") και Keith Knight, ενώ στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Jay Dyer. Πρωταγωνιστούν οι Lamorne Morris, T. Murph, Blake Anderson, Lara Goldie, Sasheer Zamata, Elizabeth Bowen, Ajay Banks, Nathan Houle, Brandi Alexander, Leanne Allen.

Το "Woke" θα διατεθεί μέσα από το Hulu στις 9 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.