Πρώτο Trailer Απο Το "When They See Us"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "When They See Us", την μίνι σειρά της Ava DuVernay, που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Αν και το πρώτο teaser δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, αυτό που πρέπει να αναμένουμε είναι μια καλογυρισμένη σειρά με έντονο πολιτικό μήνυμα και δυνατές ερμηνείες.

"Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία που καθήλωσε την χώρα, το 'When They See Us' θα καταγράψει την διαβόητη υπόθεση πέντε έγχρωμων εφήβων, με το όνομα 'Οι Πέντε του Central Park' (Central Park Five), οι οποίοι καταδικάστηκαν για ενα βιασμό που δεν διέπραξαν ποτέ.

Πρώτο Trailer Απο Το "When They See Us"

Η limited σειρά των τεσσάρων επεισοδίων θα εστιάσει στους πέντε εφήβους απο το Harlem, τους Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana και Korey Wise. Ξεκινώντας απο την άνοιξη του 1989, όπου οι έφηβοι ανακρίθηκαν για πρώτη φορά για το συμβάν, η σειρά θα καλύψει ενα διάστημα 25 χρόνων,
εστιάζοντας κυρίως στην αθώωση τους το 2002 και τον συμβιβασμό που κατέληξαν με την πόλη της Νέας Υόρκης."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Ava DuVernay ("Selma", "A Wrinkle in Time"), η οποία υπογράφει και το σενάριο.

Πρωταγωνιστούν οι Jovan Adepo, Justin Cunningham, Chris Chalk, Freddy Miyares, Jharrel Jerome, Vera Farmiga, John Leguizamo, Felicity Huffman, Niecy Nash, Blair Underwood, Michael K. Williams, Famke Janssen.

Το "When They See Us" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 31 Μαϊου.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.