Πρώτο Trailer Απο Το "When the Streetlights Go On"

0

Το Quibi κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "When the Streetlights Go On", την τηλεοπτική σειρά των Chris Hutton και Eddie O’Keefe, που όπως και οι υπόλοιπες σειρές της νέας υπηρεσίας streaming Quibi, αποτελείται από ολιγόλεπτα επεισόδια (4-10 λεπτά), φτιαγμένα για κινητά και tablet. Το πρώτο trailer φανερώνει μια νεανική σειρά μυστηρίου, που θυμίζει σε ατμόσφαιρα κάτι από "Stranger Things", αλλά στο πιο ενήλικο.

"1995. Ύστερα από την δολοφονία ενός όμορφου, νεαρού κοριτσιού, η προαστιακή κοινότητα στην οποία διέμενε αναστατώνεται. Η αδελφή του θύματος και οι φίλοι της από το λύκειο, θα πρέπει να προσπαθήσουν να επιστρέψουν στην κανονικότητα, καθώς ενηλικιώνονται κατά την διάρκειας της έρευνας για τον φόνο."

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Chris Hutton και Eddie O’Keefe ("Shangri-La Suite"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Rebecca Thomas ("Limetown") και Brett Morgen ("Runaways").

Πρωταγωνιστούν οι Chosen Jacobs ("IT"), Sophie Thatcher ("Chicago Med"), Mark Duplass, Sam Strike, David Lewis, Nicola Peltz, Cameron Bancroft, Queen Latifah, Tony Hale, Kristine Froseth, Beh Ahlers.

To "When the Streetlights Go On" θα διατεθεί μέσα από την νέα υπηρεσία streaming Quibi, που θα κάνει έναρξη στις 6 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=mahQOEbhA7o&feature=emb_logo

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.