Πρώτο Trailer Απο Το "When the Street Lights Go On"

0

Πρόκειται για την τηλεοπτική σειρά "When the Street Lights Go On", το blacklist σενάριο των Chris Hutton και Eddie O’Keefe ("Shangri-La Suite"), που αρχικά προορίζονταν για τον κινηματογράφο. Η σειρά αρχικά είχε καταλήξει στο Hulu, όμως τελικά η συνδρομητική υπηρεσία streaming αποφάσισε να μην προχωρήσει το project που πλέον βρίσκεται χωρίς τηλεοπτική στέγη. Ένα status που πρόκειται να αλλάξει σύντομα, καθώς ύστερα απο την προβολή του πιλοτικού επεισόδιου στο Φεστιβάλ του Sundance, η σειρά έχει αποκτήσει πολύ θετικό ντόρο.

"Στο πνεύμα του 'Stand by Me', η νέα σειρά είναι ένα θρίλερ ενηλικίωσης που εξελίσσεται σε μια ήσυχη, προαστιακή πόλη που σοκάρεται απο τον ιδιαίτερα βίαιο φόνο ενός κοριτσιού του γυμνασίου και του καθηγητή της, το καλοκαίρι του 1983."

Το σενάριο του πιλότου έχουν γράψει οι Chris Hutton & Eddie O’Keefe, ενώ στην σκηνοθεσία βρέθηκε ο Brett Morgen ("Cobain: Montage Of Heck").

Πρωταγωνιστούν οι Odessa Young, Nicola Peltz, Adam Long, Max Burkholder, Christian Adam, Ian Gregg, Cory Hardrict, Janeline Hayes.

Με 80's αισθητική και ατμόσφαιρα που θυμίζει κάτι απο το "Stranger Things" και το "Stand By Me", το "When the Street Lights Go On" φαντάζει ενδιαφέρον.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.