Πρώτο Trailer Απο Το "Wet Hot American Summer"

0

Υστερα απο ένα σύντομο teaser, το Netflix κυκλοφόρησε και το πρώτο ολοκληρωμένο trailer απο το "Wet Hot American Summer: First Day of Camp", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας που κυκλοφόρησε το 2001.

"Η Κατασκήνωση Firewood είναι κάτι περισσότερο απο μια καλοκαιρινή κατασκήνωση. Η σειρά αφηγείται την ιστορία της πρώτης ημέρας της διάσημης καλοκαιρινής σαιζόν στην Κατασκήνωση Firewood, 14 χρόνια μετά την πρεμιέρα της ταινίας."

Το σενάριο της μεταφοράς έχουν γράψει οι σεναριογράφοι της ταινίας, Michael Showalter και David Wain, ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία.

Το πλούσιο cast περιλαμβάνει όλα τα μέλη της ταινίας και αποτελείται απο τους Elizabeth Banks, Michael Ian Black, Bradley Cooper, Judah Friedlander, Janeane Garofalo, Joe Lo Truglio, Ken Marino, Christopher Meloni, Marguerite Moreau, Zak Orth, Amy Poehler, David Hyde Pierce, Paul Rudd, Molly Shannon, και Michael Showalter.

Η τηλεοπτική μεταφορά που θα έχει την μορφή μίνι σειράς, θα αποτελείται απο 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

wet-hot-american-summer-first-day-of-camp-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.