Πρώτο Teaser-Trailer Από Το "We Are Who We Are" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "We Are Who We Are", την δραματική σειρά του Luca Guadagnino, που αποτελεί και την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά. Αν και το πρώτο teaser είναι πολύ σύντομο, αυτό που μπορεί κανείς να διακρίνει είναι πως φαίνεται να διαθέτει τον γήινο τόνο και την εξαιρετική κινηματογράφηση που μας έχει συνηθίσει ο Ιταλός σκηνοθέτης.

"Η ιστορία εστιάζει σε δυο παιδιά από την Αμερική που ζουν σε μια αμερικανική στρατιωτική βάση στην Ιταλία. Η σειρά εξερευνά τα ζητήματα της φιλίας, της πρώτης αγάπης, της ταυτότητας και εισάγει το κοινό στην πολύπλοκη ευχαρίστηση του να είσαι έφηβος. Μια ιστορία που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά σε αυτήν την περίπτωση συμβαίνει σε αυτό το μικρό κομμάτι της Αμερικής στην Ιταλία."

Πρώτο Teaser-Trailer Από Το "We Are Who We Are" Του HBO

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Luca Guadagnino ("Call Me By Your Name", "Suspiria"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Sean Conway ("Ray Donovan"). Πρωταγωνιστούν οι Jack Dylan Grazer ("It"), Jordan Kristin Seamon, Chloë Sevigny ("Boys Don't Cry"), Alice Braga ("Elysium"), Tom Mercier, Kid Cudi, Faith Alabi, Beatrice Barichella, Corey Knight, Francesca Scorsese, Sebastiano Pigazzi και Ben Taylor.

Το "We Are Who We Are" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, μέσα από το HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.