Πρώτο Trailer Απο Το "Vinyl" Του Martin Scorsese

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Vinyl", την νέα τηλεοπτική σειρά των Martin Scorsese και Terence Winter.

"Η σειρά εξελίσεται στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 70' και εξερευνά την γεμάτη sex και ναρκωτικά μουσική βιομηχανία καθώς η punk και η disco έκαναν το ξεκίνημα τους. Ολα αυτά μέσα απο τα μάτια του ιδιοκτήτη δισκογραφικής Richie Finestra (Bobby Cannavale), ο οποίος προσπαθεί να αναστήσει την εταιρεία του και να βρεί τον επόμενο νέο ήχο. Δεξί χέρι και έμπιστος του Richie, είναι ο Zak Yankovich (Ray Romano), ο σκληρός και έξυπνος υπεύθυνος προώθησης, με πολύχρονη εμπειρία που φτάνει μέχρι και τα σκοτεινά χρόνια όπου η μαφία ήλεγχε την μουσική βιομηχανία."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Terence Winter ("Boardwalk Empire", "The Sopranos"), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Martin Scorsese, Mick Jagger, George Mastras, Rick Yorn, Emma Tillinger Koskoff, και Victoria Pearman.

Olivia-Wilde-vinyl-hbo

Πρωταγωνιστούν οι Bobby Cannavale, Ray Romano, Olivia Wilde, Juno Temple, Max Casella, Joe Caniano, PJ Byrne, Andrew "Dice" Clay, Jack Quaid, Ato Essandoh, Robert Funaro, James Jagger, Birgitte Sorenson, J.C. Mackenzie.

Με εξαιρετικούς συντελεστές πίσω και μπροστά απο τις κάμερες, η νέα σειρά των Scorsese/Winter φαντάζει άκρως ενδιαφέρουσα ενώ το πρώτο εξαιρετικό trailer, αφήνει πολλά περιθώρια για αισιοδοξία.

Το "Vinyl" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016, στο HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.