Πρώτο Trailer Απο Το "Undone"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Undone", την νέα animated τηλεοπτική σειρά των Kate Purdy & Raphael Bob-Waksberg. Το πρώτο teaser-trailer είναι πραγματικά εντυπωσιακό, καθώς φανερώνει μια πρωτότυπη και adult animated σειρά, με πολύ όμορφη αισθητική και ενδιαφέρουσα ιστορία.

"Η Alma Winograd-Diaz (Rosa Salazar) ζεί την βαρετή ζώη μέρα με την ημέρα. Όμως, ύστερα απο ενα σχεδόν ολέθριο ατύχημα, η Alma αποκτά οραμάτα με τον εκλιπών πατέρα της Jacob. Μέσα απο αυτά τα επίμονα οράματα, ο Jacob την παροτρύνει να ενδώσει σε μια μυστηριώδη ικανότητα που της επιτρέπει να ταξιδεύει μέσα στο χώρο και τον χρόνο, με την ελπίδα πως έτσι θα καταφέρει να αποτρέψει τον θάνατο του. Αυτή η αποστολή θα θα δοκιμάσει τις σχέσεις της Alma και θα προκαλέσει την αμφισβήτηση της ψυχικής της υγείας, απο το κοντινό της περιβάλλον."

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Kate Purdy & Raphael Bob-Waksberg ("BoJack Horseman"), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Rosa Salazar ("Alita: Battle Angel"), Bob Odenkirk ("Better Call Saul"), John Corbett ("My Big Fat Greek Wedding"), Angelique Cabral, Constance Marie, Cameron Gayden, Kevin Bigley, Lotus Blossom, Nicholas Gonzalez, Ana Tuazon Parsons.

Πρώτο Trailer Απο Το "Undone"

Η σειρά υλοποιήθηκε με την χρήση rotoscoping animation απο το Ολλανδικό στούντιο Submarine, μια τεχνική που ουσιαστικά μετατρέπει σε animation αληθινά πλάνα, κάτι που στο παρελθόν είδαμε και στο "A Scanner Darkly" [2006] του Richard Linklater.

Η πολύ ενδιαφέρουσα animated σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019, μέσα απο το Amazon Prime.

Δείτε το teaser-trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Undone"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.