Πρώτο Trailer Από Το "Turner & Hooch"

0

Η Disney κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Turner & Hooch", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στο ομώνυμο φιλμ που κυκλοφόρησε το 1989. Το trailer φανερώνει μια σειρά που συνεχίζει την ιστορία του φιλμ, ακολουθώντας τον Scott, τον γιό του χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Tom Hanks στην κινηματογραφική ταινία. Μια ταινία που δεν ενθουσίασε κανέναν και που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την απόφαση της Disney να την μεταφέρει στην τηλεόραση.

"Όταν ένας φιλόδοξος και εσωστρεφής ομοσπονδιακός αξιωματικός (US Marshal), κληρονομεί έναν μεγάλο και απείθαρχο σκύλο, σύντομα διαπιστώνει πως ο σκύλος που δεν ήθελε ίσως να είναι ο συνεργάτης που χρειάζεται."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Matt Nix ("Burn Notice", "The Gifted"), ο οποίος υπογράφει το σενάριο και εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Michael Horowitz, Josh Levy και McG.

Πρωταγωνιστούν οι Josh Peck, Becca Tobin, Carra Patterson, Brandon Jay McLaren, Anthony Ruivivar, Lyndsy Fonseca, Jeremy Maguire, and Vanessa Lengies, Reginald VelJohnson και πέντε Γαλλικά Mastiff στο ρόλο του Hooch.

Το τηλεοπτικό "Turner & Hooch" θα διατεθεί μέσα από το Disney+ στις 21 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.