Πρώτο Trailer Απο Το Τηλεοπτικό "Watchmen"

0

Το δίκτυο HBO κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer απο το "Watchmen", την τηλεοπτική μεταφορά του εντυπωσιακού comic του Alan Moore. Το πρώτο teaser φανερώνει πως η σειρά ακολουθεί τον δικό της δρόμο και δεν ακολουθεί στενά το comic, καθώς μια ομάδα-αίρεση μασκοφόρων εκδικητών έρχεται σε αντιπαράθεση με την αστυνομία μιας μικρής πόλης, σε μια παραγωγή που φαντάζει καλογυρισμένη και με πολύ υψηλό επίπεδο παραγωγής.

"Η σειρά εξελίσσεται σε ενα εναλλακτικό σύμπαν, όπου οι σούπερ ήρωες αντιμετωπίζονται σαν εγκληματίες."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Damon Lindeloff ("Lost", "Prometheus", "The Leftovers"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Joseph E. Iberti, Nicole Kassell και Tom Spezialy.

Το πλούσιο cast αποτελείται απο τους Jeremy Irons ("Lolita"), Regina King ("The Leftovers"), Don Johnson ("Miami Vice"), Jean Smart ("Legion"), Tim Blake Nelson ("The Ballad of Buster Scruggs"), Louis Gossett Jr. ("An Officer and a Gentleman"), Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers και Dylan Schombing.

Αν και η παρουσία του Lindelof στο τιμόνι του ακριβού και φιλόδοξου εγχειρήματος εμπνέει αμφιβολίες, το σίγουρο είναι ότι το τηλεοπτικό "Watchmen" θα είναι ένα σημαντικό τηλεοπτικό γεγονός.

Το "Watchmen" που ακόμη δεν έχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.