Πρώτο Trailer Απο Το Τηλεοπτικό "Snowpiercer"

0

Το TBS κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Snowpiercer", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης κινηματογραφικης ταινίας του Bong Joon-ho, που κυκλοφόρησε το 2014. Το πρώτο trailer παρουσιάζει μια πιο στυλιζαρισμένη εκδοχή της κινηματογραφικής ταινίας, που φαίνεται να στερείται του underground τόνου και φυσικά της σκηνοθεσίας του Bong Joon-ho.

"Η ιστορία λαμβάνει χώρα το 2031, σε μια εποχή όπου ο κόσμος εχει υποστεί μια τεράστια οικολογική καταστροφή - ύστερα απο ένα αποτυχημένο πείραμα κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη - και έχει πλέον εισέλθει σε μια νέα εποχή των παγετώνων. Οι μοναδικοί επιζώντες, είναι στιβαγμένοι σε ένα τεράστιο τρένο που κάνει μονίμως τον γύρο της γής, χωρισμένο σε ταξικές κατηγορίες."

Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς που θα βασιστεί τόσο στην ταινία όσο και στη σειρά comics "Le Transperceneige", έγραψε αρχικά ο Josh Friedman ("Avatar 3", "War Of The Worlds", "Terminator: The Sarah Connor Chronicles"), ο οποίος όμως αποχώρησε λόγω δημιουργικών διαφορών και αντικάταστάθηκε απο τον Graeme Mason ("Orphan Black").

Πρώτο Trailer Απο Το Τηλεοπτικό "Snowpiercer"

Οσον αφορά τους πρωταγωνιστές, η Jennifer Connelly ("Requiem for a Dream", A Beautiful Mind") βρίσκεται στο ρόλο της Melanie Cavill, μια επιβάτης της Α Θέσης που λειτουργεί ως η Φωνή του Τρένου και είναι υπεύθυνη για τις καθημερινές ανακοινώσεις μέσα απο τα μεγάφωνα. Αν και τα περισσότερα μέλη της VIP τάξης αδιαφορούν για τους επιβάτες της κατώτερης θέσης, η Melanie είναι παραδόξως γοητευμένη απο αυτούς.

Ενώ όσον αφορά τους ανδρικούς ρόλους, ο Layton Well ("Hamilton") βρίσκεται στο ρόλο του Diggs, ενός κρατουμένου που θα εξελιχθεί σε έναν διστακτικό συμμετέχοντα στην μάχη που μπορεί να διαταράξει την ζωή στο τρένο.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Alison Wright ("The Americans"), Roberto Urbina ("Narcos"), Katie McGuinness ("Roots"), Annalise Basso ("Captain Fantastic"), Mickey Sumner ("Frances Ha"), Sasha Frolova, Benjamin Haigh.

Η σειρά που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στα παρασκήνια με τις αποχωρήσεις του σεναριογράφου Josh Friedman και του σκηνοθέτη Scott Derrickson ("The Day the Earth Stood Still, "Doctor Strange"), φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παραγωγών που ετοιμάζουν ήδη την δεύτερη σεζόν.

Η πρώτη σεζόν του τηλεοπτικού "Snowpiercer" θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2020.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.