Πρώτο Trailer Απο Το Τηλεοπτικό "Das Boot"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Das Boot", το τηλεοπτικό remake του ομώνυμου κινηματογραφικού δράματος του Wolfgang Petersen ("The NeverEnding Story", "The Perfect Storm"). Η ταινία που βασίστηκε στα βιβλία του Lothar G. Buchheim, κυκλοφόρησε το 1981 και εκτός απο εξαιρετικές κριτικές απέσπασε και έξι υποψηφιότητες για Oscar. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο πολεμικό δράμα, που φαίνεται αρκετά διαφορετικό απο το κλασικό φίλμ, που εξελίσσονταν σχεδόν αποκλειστικά μέσα στο υποβρύχιο.

Πρώτο Trailer Απο Το Τηλεοπτικό "Das Boot"

"Μια ιστορία επιλογών και επιβίωσης, το 'Das Boot' εξερευνά το συναισθηματικό μαρτύριο της ζωής, κατά την διάρκεια του Δευτερου Παγκοσμίου Πολέμου και την σκληρή πραγματικότητα του να ζείς μέσα σε εναν ανούσιο πόλεμο.
Κατά την διάρκεια του Φθινοπώρου του 1942, στην κατεχόμενη Γαλλία, το υποβρύχιο U-612 είναι έτοιμο για το παρθενικό του ταξίδι στην κλιμακούμενη σύρραξη με το νεαρό του πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένου του νέου κυβερνήτη Klaus Hoffmann. Καθώς οι 40 άνδρες αναλαμβάνουν την πρώτη τους αποστολή, πασχίζουν με τις στενές και κλειστοφοβικές συνθήκες της υποβρύχιας ζωής, Οι προσωπικότητες τους ωθούνται στα όρια, καθώς οι εντάσεις αυξάνονται και η πίστη αρχίζει να αποδυναμώνεται. Την ίδια ώρα, στο λιμάνι του La Rochelle, ο κόσμος της Simone Strasser βγαίνει εκτός ελέγχου καθώς εισέρχεται σε μια επικίνδυνη σχέση και εναν απαγορευμένο έρωτα, διχασμένη ανάμεσα στην αφοσίωση της στην Γερμανία και την Αντίσταση, κάτι που θα την αναγκάσει να αμφισβητήσει τα πάντα. Είναι δυνατόν όλα αυτά που πίστευε σαν αλήθεια, να είναι στην πραγματικότητα ψέματα?"

Πρώτο Trailer Απο Το Τηλεοπτικό "Das Boot"

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Tony Saint ("Margaret Thatcher: The Long Walk To Finchley") και Johannes W. Betz ("The Tunnel"), ενώ στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Andreas Prochaska ("The Dark Valley").

Πρωταγωνιστούν οι Rick Okon ("Tatort"), Vicky Krieps ("Phantom Thread"), Vincent Kartheiser ("Mad Men"), Lizzy Caplan (Masters of Sex), James D’Arcy (MARVEL’s Agent Carter), Tom Wlaschiha ("Game of Thrones"), Thierry Frémont ("Juste un regard"), August Wittgenstein ("The Crown"), Stefan Konarske ("The Young Karl Marx"), Rainer Bock ("Inglourious Basterds"), Leonard Scheicher ("Finsterworld"), Robert Stadlober ("Summer Storm"), Franz Dinda ("The Cloud").

Το τηλεοπτικό "Das Boot" θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουνίου, μέσα απο το Hulu.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.