Πρώτο Trailer Από Το "The Witcher Blood Origin"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Witcher Blood Origin", την spin-off σειρά από το σύμπαν της τηλεοπτικής σειράς "The Witcher". Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά γύρω από την νέα σειρά, το πρώτο trailer είναι αρκετά ενθαρρυντικό και αφήνει αρκετές ελπίδες για μια ενδιαφέρουσα σειρά φαντασίας.

"Όλες οι ιστορίες από κάπου ξεκινάνε. Παρακολουθήστε την άγνωστη ιστορία της Ηπείρου μέσα από το "Ο Γητευτής: Δεσμοί Αίματος", μια νέα σειρά prequel που τοποθετείται σε έναν κόσμο με ξωτικά, 1.200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του "Γητευτή". Το "Δεσμοί Αίματος" αφηγείται μια ιστορία που χάθηκε στον χρόνο, εξερευνώντας τη δημιουργία του πρώτου Γητευτή και τα γεγονότα που οδήγησαν στην κρίσιμη "Σύνοδο των Ουράνιων Σωμάτων", όταν οι κόσμοι των τεράτων, των ανθρώπων και των ξωτικών συγχωνεύτηκαν και έγιναν ένα."

Πρώτο Trailer Από Το "The Witcher Blood Origin"

Δημιουργός της σειράς είναι ο Declan De Barra ("The Originals", "The Witcher"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Kiersten Van Horne ("Snowpiercer") και Lauren Schmidt ("The Defenders"), βασισμένοι φυσικά στα βιβλία του Andrzej Sapkowski.

Πρώτο Trailer Από Το "The Witcher Blood Origin"

Πρωταγωνιστούν οι Michelle Yeoh ("Crouching Tiger, Hidden Dragon"), Sophia Brown ("The Capture"), Laurence O’Fuarain ("Vikings"), Lenny Henry, Jacob Collins-Levy, Dylan Moran, Mirren Mack, Nathaniel Curtis, Sophia Brown, Francesca Mills, Huw Novelli, Lizzie Annis, Zach Wyatt, Amy Murray.

Το "The Witcher Blood Origin" θα διατεθεί από το Netflix μέσα στο 2022.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.