Πρώτο Trailer Απο Το "The Umbrella Academy" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Umbrella Academy", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης σειράς comic που δημιούργησε ο Gerard Way και εικογράφησε ο Gabriel Bá. Το πρώτο trailer φανερώνει μια σκοτεινή και ενδιαφέρουσα σειρά, που φαίνεται να ακολουθεί αρκετά πιστά την ατμόσφαιρα του comic.

"Η ιστορία ακολουθεί τα αποξενωμένα μέλη μιας δυσλειτουρικής οικογένειας σούπερ ηρώων, γνωστή και ως Umbrella Academy, που αποτελείται απο τους Luther, Diego, Allison, Vanya, Klaus και Number Five. Τα μέλη της οικογένειας εργάζονται μαζί για λύσουν το μυστήριο πίσω απο τον θάνατο του πατέρα τους, ενώ την ίδια ώρα απομακρύνονται ο ένας απο τον άλλο, εξαιτίας των διαφορετικών προσωπικοτήτων και ικανοτήτων που διαθέτει ο καθένας τους."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Jeremy Slater ("The Exorcist"), ενώ στη θέση του showrunner βρίσκεται ο Steve Blackman ("Fargo"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Mike Richardson, Keith Goldberg και Gerard Way.

Πρωταγωνιστούν οι Ellen Page ("Inception", "X-Men: Days of Future Past"), Tom Hopper ("Black Sails"), David Castañeda ("Sicario: Day of the Soldado"), Emmy Raver-Lampman ("A Million Little Things"), Robert Sheehan ("Genius"), Aidan Gallagher ("Nicky, Ricky, Dicky & Dawn"), Cameron Britton ("Mindhunter"), Kate Walsh ("Fargo") και Mary J. Blige ("Mudbound").

Το "The Umbrella Academy" που αποτελείται απο δέκα επεισόδια, θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 15 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.