Πρώτο Trailer Απο Το "The Third Day" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Third Day", την νέα limited τηλεοπτική σειρά των Dennis Kelly και Felix Barrett. Το πρώτο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη, αλλά και περίεργη σειρά, που ακολουθεί έναν άνδρα που ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες νησί στα ανοικτά της βρετανικής ακτογραμμής, ένα περίεργο νησί με εξίσου περίεργους κατοίκους.

Αν και το HBO δεν έχει κάνει γνωστή την πλοκή της σειράς, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αποτελείται από έξι επεισόδια, που χωρίζονται σε δυο κεφάλαια. Τα τρία πρώτα αναφέρονται ως Καλοκαίρι (Summer) και ακολουθούν τον χαρακτήρα του Sam (Jude Law), έναν άνδρα που προσελκύεται από ένα μυστηριώδες νησί, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια ομάδα κατοίκων που πασχίζουν να διατηρήσουν τα έθιμα και τις παραδόσεις του νησιού με κάθε κόστος.

Πρώτο Trailer Απο Το "The Third Day" Του HBO

Τα υπόλοιπα τρία αναφέρονται ως Χειμώνας (Winter) και ακολουθούν τον χαρακτήρα της Helen (Naomie Harris), μιας δυναμικής γυναίκας που καταφτάνει στο νησί αναζητώντας απαντήσεις, μια άφιξη που θα αποτελέσει το έναυσμα για μια μάχη για την μοίρα του νησιού.

Το σενάριο του "Summer" έχει γράψει ο Dennis Kelly ("Utopia"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Marc Munden ("Utopia"). Ενώ όσον αφορά το "Winter", το σενάριο έχουν γράψει οι Kit de Waal, Dean O’Loughlin και Dennis Kelly, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Philippa Lowthorpe ("The Crown").

Πρωταγωνιστούν οι Jude Law ("The New Pope"), Naomie Harris ("Spectre"), Emily Watson ("Chernobyl"), Katherine Waterston ("Alien: Covenant"), Freya Allan ("The Witcher"), Paddy Considine, Gianni Calchetti, Amer Chadha-Patel, Paddy Considine, Greg Draven.

Το "The Third Day" που σε πρώτη φάση φαντάζει αρκετά ενδιαφέρον, θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαΐου, μέσα από το HBO.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.