Πρώτο Trailer Απο Το "The Terror - Infamy"

0

Το AMC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Terror - Infamy", την δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής ανθολογίας "The Terror", που πλέον διαθέτει νέα ιστορία και νέους χαρακτήρες, με την δράση να μεταφέρεται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το πρώτο trailer φανερώνει μια υβριδική σειρά, που συνδυάζει αληθινά γεγονότα και το μεταφυσικό, με κάποιες σκηνές μάλιστα να μοιάζουν σαν να βγήκαν απο ταινία τρόμου.

"Η δεύτερη σαιζόν της σειράς θα αφηγηθεί την ιστορία ενός φαντάσματος που στοιχειώνει την Αμερικανό-Ιαπωνική κοινότητα κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, στα σπίτια της Νότιας Καρολίνας, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου κρατούνταν οι αιχμάλωτοι και στο κέντρο επιχειρήσεων του Ειρηνικού Ωκεανού. Εκεί θα ακολουθήσουμε το ταξίδι ενός νεαρού άνδρα, που θα προσπαθήσει να κατανοήσει και να αντιμετωπίσει αυτήν την κακόβουλη οντότητα."

Το σενάριο της δεύτερης σεζόν έχουν γράψει οι Max Borenstein ("Kong: Skull Island", "Godzilla") και ο Alexander Woo ("True Blood", "Manhattan"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner.

Πρωταγωνιστούν οι Derek Mio ("Spooked"), Kiki Sukezane ("Heroes"), Shingo Usami ("Unbroken"), Naoko Mori ("Everest"), Cristina Rodlo ("Miss Bala"), Miki Ishikawa ("9-1-1") και George Takei ("Star Trek").

Το "The Terror - Infamy", που αποτελεί μια απο τις πιο αναμενόμενες σειρές του καλοκαιριού, θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Αυγούστου, στο AMC.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.