Πρώτο Trailer Απο Το "The Spy" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Spy", την δραματική μίνι-σειρά του Gideon Raff. Το πρώτο trailer φανερώνει μια δραματική σειρά με πολύ σοβαρό τόνο και τον Sacha Baron Cohen σε εναν εντελώς διαφορετικό ρόλο απο αυτούς που μας έχει συνηθίσει, καθώς υποδύεται εναν πράκτορα της Μοσάντ που εισέρχεται στη Συρία με μια διαφορετική ταυτότητα. Μια αποστολή που εκτελεί τόσο καλά, που θα μπερδέψει τα όρια ανάμεσα στον ψεύτικο χαρακτήρα που δημιούργησε και τον αληθινό του εαυτό.

"Η σειρά 'Ο Κατάσκοπος', με πρωταγωνιστή τον Sacha Baron Cohen, είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του πρώην πράκτορα της Μοσάντ, Eli Cohen, που άλλαξε την ιστορία του Ισραήλ μέσω μιας επιτυχημένης μυστικής αποστολής στη Συρία."

Δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Gideon Raff ("Prisoners of War", "Tyrant", "Homeland"), ο οποίος βρίσκεται και στην σκηνοθεσία. Πρωταγωνιστούν οι Sacha Baron Cohen ("Who is America?"), Waleed Zuaiter ("Colony"), Noah Emmerich ("The Americans"), Hadar Ratzon Rotem ("Homeland"), Nassim Si Ahmed, Yael Eitan, Mourad Zaoui, Hicham Goullal, Hassam Ghancy.

Το "The Spy" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 6 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Spy" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.