Πρώτο Trailer Απο Το "The Spanish Princess"

0

Το δίκτυο Starz κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Spanish Princess", την ιστορική μίνι σειρά που αποτελεί την συνέχεια της ιστορίας των δυο προηγούμενων σειρών "The White Queen" και "The White Princess". Το πρώτο trailer φανερώνει μια γαλαζοαίματη σαπουνόπερα εποχής, που φαίνεται να εστιάζει περισσότερο στο ρομάτζο και πολύ λιγότερο στα ιστορικά γεγονότα.

"Η νέα σειρά αποτελεί μια γλαφυρή και συναρπαστική ματιά, αφηγούμενη μοναδικά απο την οπτική των γυναικών, που ρίχνει φως σε μια ανείπωτη γωνιά της ιστορίας: τις ζωές των έγχρωμων ανθρώπων στο Λονδίνο του 16ου αιώνα.
Η Catherine του Aragon είναι η Πριγκίπισσα της Ισπανίας, η οποία αναμένει τον Αγγλικό θρόνο ολόκληρη την ζωή της. Καταφθάνει σε μια βροχερή Αγγλία, με την μεγαλοπρεπή και ποικιλόμορφη συνοδεία της, συμπεριλαμβανομένων των βοηθών της Lina και Rosa. Οταν ο σύζυγός της πεθαίνει ξαφνικά, ο θρόνος φαντάζει χαμένος για την Catherine, μέχρι την στιγμή που βάζει στον στόχο τον νέο διάδοχο, τον μελλοντικό Βασιλιά Henry VIII."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει η Emma Frost και ο Matthew Graham, βασισμένοι στις νουβέλες "The Constant Princess", "The King's Curse", που έγραψε η Philippa Gregory.

Πρωταγωνιστούν οι Charlotte Hope, Angus Imrie, Ruairi O’Connor, Aaron Cobham, Richard Pepper, Stephanie Levi-John, Elliot Cowan, Georgie Henley, Laura Carmichael, Angus Imrie.

Το "The Spanish Princess" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στην άνοιξη.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.