Πρώτο Trailer Από Το "The Serpent" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Serpent", την limited τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Το trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη σειρά, με αξιόλογες ερμηνείες, που απέσπασε και μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για τον πρωταγωνιστή Tahar Rahim.

"Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το "Ερπετό" αφηγείται την ιστορία του κατά συρροή απατεώνα Charles Sobhraj και τις απίστευτες προσπάθειες να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.
Υποδυόμενος τον πωλητή διαμαντιών, ο Sobhraj και η σύντροφος του Marie-Andrée Leclerc, ταξίδεψαν στην Ταϊλάνδη, το Νεπάλ και την Ινδία τις χρονιές 1975 και 1976, και εκτέλεσαν μια σειρά εγκλημάτων στο Ασιατικό 'Hippie Trail', κάτι που συνέδεσε με μια σειρά φόνων νεαρών ταξιδιωτών της Δύσης. Όταν ο Herman Knippenberg, ένας νεαρός διπλωμάτης στην Πρεσβεία της Ολλανδίας στην Μπανγκόγκ, θα πέσει μέσα ιστό των εγκλημάτων τους, ο ίδιος με την βοήθεια της συζύγου του Angela και την αστυνομία όλου του κόσμου, θα πυροδοτήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση που θα έχει σαν αποτέλεσμα ο Sobhraj να εξελιχθεί στον πιο καταζητούμενο άνδρα της Interpol, με εντάλματα συλλήψεως σε πολλές ηπείρους."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Richard Warlow ("Ripper Street") και Toby Finlay ("Peaky Blinders"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Tom Shankland ("The Missing") και Hans Herbots ("Riviera"). Πρωταγωνιστούν οι Tahar Rahim, Jenna Coleman, Billy Howle, Ellie Bamber, Mathilde Warnier, Grégoire Isvarine, Tim McInnerny, Amesh Edireweera, Apasiri Kulthanan, William Brand.

Το "The Serpent" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 2 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.