Πρώτο Trailer Απο Το "The Rook" Του Starz

0

Το δίκτυο Starz κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Rook", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Daniel O’Malley. Το πρώτο trailer φανερώνει μια μεταφυσική σειρά, με γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες και βρετανικό στύλ, κάτι που πολύ σπάνια αποτελεί καλό οιωνό.

"Η Myfanwy Thomas ξυπνά κοντά στην Γέφυρα Millennium του Λονδίνου χωρίς καμία ανάμνηση γύρω απο το ποιά είναι ή για τι είναι περικυκλωμένη απο ενα κύκλο νεκρών ανθρώπων. Όλα θα αλλάξουν όταν ανακαλύψει πως αποτελεί μέρος της Checquy, μιας ελίτ μυστικής Βρετανικής υπηρεσίας, που απαρτίζεται απο άτομα με υπερφυσικές δυνάμεις. Σύντομα, η Myfanwy ξεκινά εναν αγώνα για ανακαλύψει την ταυτότητα της και να μάθει ποιός έσβησε την μνήμη της."

Showrunners της σειράς είναι οι Lisa Zwerling ("Betrayal"), Karyn Usher ("Bones") και Stephen Garrett ("The Night Manager"), οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών.

Πρώτο Trailer Απο Το "The Rook" Του Starz

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Myfanwy Thomas βρίσκεται η Emma Greenwell ("Shameless"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Olivia Munn ("X-Men: Apocalypse"), Joely Richardson ("The Tudors"), James D’Arcy ("Homeland"), Adrian Lester ("Riviera"), Jon Fletcher ("Genius"), Ronan Rafter, Catherine Steadman, Shelley Conn.

Το "The Rook" θα κάνει πρμιέρα στο Starz στις 30 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Rook" Του Starz

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.