Πρώτο Trailer Απο Το "The Punisher"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Punisher", την αυτόνομη τηλεοπτική σειρά του χαρακτήρα που γνωρίσαμε μέσα απο την δεύτερη σαιζόν του "Daredevil". Αν και το πρώτο trailer δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, ο τόνος και η ατμόσφαιρα φανερώνουν μια hardcore comic σειρά, με πολύ βία και άφθονες σκηνές δράσης.

"Ο Frank Castle βρίσκεται κυνηγημένος ύστερα απο την δολοφονία της οικογένειας του και μετατρέπεται σε εκδικητή με το όνομα 'ο Τιμωρός', με στόχο να πολεμήσει το έγκλημα με κάθε τρόπο και με τους δικούς του κανόνες."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Steve Lightfoot ("Hannibal"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Jeph Loeb και Joe Quesada.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Frank Castle βρίσκεται ο Jon Bernthal ("Daredevil", "The Walking Dead"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Ben Barnes, Ebon Moss-Bachrach, Amber Rose Revah, Jason R. Moore, Michael Nathanson, Jaime Ray Newman, Paul Schulze, Daniel Webber, Kelli Barrett και η Deborah Ann Woll ("Daredevil").

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρώτη σαιζόν θα περιλαμβάνει flashbacks απο την βίαιη παρουσία του ήρωα στο στρατό, και γενικότερα αρκετές πληροφορίες για το παρελθόν του.

Με δεδομένο την εξαιρετική παρουσία του Jon Bernthal στη δεύτερη σαιζόν του "Daredevil", η αυτόνομη σειρά του "The Punisher" αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς εκτός των άλλων θα περιλαμβάνει και την πρώτη εμφάνιση του ήρωα Micro.

Η πρώτη σαιζόν του "The Punisher" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του χρόνου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.