Πρώτο Trailer Απο Το "The Politician" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Politician", την νέα τηλεοπτική σειρά του Ryan Murphy. Το πρώτο trailer φανερώνει μια πικάντικη κωμική σειρά, που σατιρίζει την φύση του πολιτικού σκηνικού των Ηνωμένων Πολιτειών.

"Ο Payton Hobart (Ben Platt ), ένας πλούσιος μαθητής από τη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας, γνωρίζει από την ηλικία των επτά ότι θα γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Πρώτα όμως θα πρέπει να αναρριχηθεί στο πιο ύπουλο πολιτικό τοπίο: το Λύκειο Σαν Σεμπαστιάν. Για να εκλεγεί πρόεδρος του σχολείου, να εξασφαλίσει μια θέση στο Χάρβαρντ και να παραμείνει προσηλωμένος στη μοναδική πορεία του προς την επιτυχία, ο Payton θα πρέπει να ξεγελάσει τους αδίστακτους συμμαθητές του χωρίς να θυσιάσει τη δική του ηθική και την προσεκτικά κατασκευασμένη του εικόνα. Γεμάτη από σκοτεινή κωμωδία και πονηρή σάτιρα, η σειρά 'Ο Πολιτικός' του Ryan Murphy προσφέρει μια σπάνια ματιά σε όλα αυτά που χρειάζονται για να γίνει κάποιος πολιτικός."

Ο "Πολιτικός" είναι μια πρωτότυπη κωμική σειρά του Netflix από τους Δημιουργούς/Executive Producers/Σεναριογράφους/Σκηνοθέτες Ryan Murphy ("Glee", "American Horror Story"), Brad Falchuk ("Pose"), και Ian Brennan ("Scream Queens").

Πρωταγωνιστούν οι Ben Platt ("Pitch Perfect"), Gwyneth Paltrow ("Shakespeare in Love"), Jessica Lange ("Tootsie"), Zoey Deutch, Lucy Boynton, Julia Schlaepfer, Laura Dreyfuss, Rahne Jones, Theo Germaine, Bob Balaban και Benjamin Barrett.

Το "The Politician" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 27 Σεπτεμβρίου.

Επίσημο site

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=xfKljdSNYBY&feature=youtu.be

 

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.