Πρώτο Trailer Από Το "The Nevers" Του HBO

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "The Nevers", την σειρά φαντασίας που δημιούργησε ο Joss Wheedon ("The Avengers"), ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από τις σειρές "Dollhouse", "Agents of S.H.I.E.L.D.", "Buffy the Vampire Slayer" και "Firefly".

Το trailer φανερώνει μια αξιόλογη τηλεοπτική σειρά, με υψηλό επίπεδο παραγωγής και μια ιστορία που φαντάζει ενδιαφέρουσα και ψυχαγωγική.

"Τα τελευταία χρόνια της βασιλείας της Victoria, το Λονδίνο ταλανίζεται από τους 'Αγγιγμένους', άνθρωποι, κυρίως γυναίκες, που ξαφνικά εκδηλώνουν αφύσικες ικανότητες, κάποιες γοητευτικές, κάποιες άκρως ανησυχητικές. Ανάμεσα τους είναι και η Amalia True (Laura Donnelly), μια μυστηριώδης χήρα και η Penance Adair (Ann Skelly), μια ιδιοφυής εφευρέτης. Είναι οι ηγέτιδες αυτής της νέας τάξης, φτιάχνοντας ένα σπίτι για τους 'Αγγιγμένους', ενώ την ίδια ώρα πολεμούν τις δυνάμεις των... ε, βασικά όλες τις δυνάμεις - έτσι ώστε να κάνουν χώρο για αυτούς που η ιστορία όπως την ξέρουμε, δεν έχει θέση."

Πρώτο Trailer Από Το "The Nevers" Του HBO

Δημιουργός της σειράς είναι ο Joss Wheedon ο οποίος έγραψε το σενάριο, αλλά μετά αποχώρησε από την παραγωγή για προσωπικούς λόγους. Στο σενάριο συμμετείχαν και οι Jane Espenson ("Buffy the Vampire Slayer") και Doug Petrie ("Daredevil"), ενώ χρέη showrunner εκτελεί πλέον η Philippa Goslett ("Mary Magdalene", "How to Talk to Girls at Parties").

Πρώτο Trailer Από Το "The Nevers" Του HBO

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές, η Laura Donnelly ("Outlander") υποδύεται τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα της Amalia True, μια απερίσκεπτη, παρορμητική και συναισθηματικά πληγωμένη ηρωίδα της εποχής της. Μια απειλή για την ανιαρή Βικτωριανή κοινωνία, έτοιμη να πεθάνει για τον σκοπό της και να σκοτώσει για ενα ποτό.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ann Skelly ("Vikings"), Olivia Williams ("Manhattan"), James Norton ("McMafia"), Tom Riley ("Da Vinci's Demons"), Ben Chaplin ("The Thin Red Line"), Pip Torrens ("The Crown"), Amy Manson ("Being Human"), Nick Frost ("The World's End"), Eleanor Tomlinson ("The White Queen"), Denis O’Hare ("Big Little Lies"), Rochelle Neil, Zackary Momoh.

Το "The Nevers" που αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο.

Δείτε το teaser:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.