Πρώτο Trailer Απο Το "The Messengers"

0

Το δίκτυο The CW, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Messengers", το νέο μεταφυσικό δράμα που θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο.

"Στον καυτό ήλιο της ερήμου του New Mexico, η επιστήμονας Vera Buckley παρακολουθεί εντυπωσιασμένη ένα μυστήριο αντικείμενο να πέφτει στο εδάφος, προκαλώντας μια λαμπρή έκρηξη που δημιουργεί ένα ωστικό κύμα που σταματά στιγμίαια την καρδιά της και τρομοκρατεί τον συνάδελφο της Alan Harris. Η Vera δεν είναι η μοναδική που επηρρεάζεται απο την έκρηξη, καθώς στιγμιαία και μυστηριωδώς "ενώνεται" με τέσσερις άλλους ξένους που επίσης κατέρρευσαν, και επέστρεψαν απο θαύμα ξανά στη ζωή..."

Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Carl Binder ("Stargate: Atlantis"), Trey Callaway ("Revolution") και Eoghan O'Donnell, οι οποίοι θα εκτελέσουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Basil Iwanyk, Kent Kubena, Ava Jamshidi και Stephen Williams.

Πρωταγωνιστούν οι Anna Diop, Diogo Morgado, JD Pardo, Joel Courtney, Jon Fletcher, Shantel VanSanten, Sofia Black-D’Elia, Brittany O’Grady, Craig Frank, Hannah Marshall, Jamie Bamber, Jason Dohring, Jessika Van.

Η πρώτη σαιζόν του "The Messengers" θα κάνει πρέμιέρα στις 10 Απριλίου και θα αποτελείται απο 10 επεισόδια.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.