Πρώτο Trailer Απο Το "The Magicians"

0

Το δίκτυο SyFy κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Magicians", την νέα τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στη best-selling τριλογία βιβλίων του Lev Grossman.

"Οπως όλοι, έτσι και ο μικρομέγαλος μαθητής του λυκείου Quentin Coldwater υποθέτει ότι η μαγεία δεν είναι αληθινή, μέχρι τουλάχιστον την εισαγωγή του σε ένα πολύ μυστικοπαθές ιδιωτικό κολλέγιο της μαγείας, στην Νέα Υόρκη. Εκεί θα ενδώσει στις χαρές της φιλίας, της αγάπης, του sex και του ποτού, ενώ λαμβάνει μια αυστηρή εκπαίδευση στην σύγχρονη μαγεία. Ομως η μαγεία δεν θα φέρει την ευτυχία και την περιπέτεια που ο Quentin περίμενε.
Μετά την αποφοίτηση, αυτός και οι φίλοι του θα πέσουν πάνω σε ένα μυστικό που θα τους οδηγήσει σε ένα απίστευτο ταξίδι, που μπορεί και να ικανοποιήσει τους πόθους του Quentin. Ομως το ταξίδι θα αποδειχθεί πολύ πιο σκοτεινό και επικίνδυνο απο αυτό που περίμεναν..."

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι Sera Gamble ("Supernatural") και John McNamara ("Common Law", "In Plain Sight"). Το επεισόδιο-πιλότο της σκηνοθέτησε ο Mike Cahill, ("Another Earth", "I Origins"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Michael London ("Lola Versus", "Milk").

Πρωταγωνιστούν οι Jason Ralph ("A Most Violent Year"), Stella Maeve ("Chicago P.D."), Michael Cassidy ("Men at Work"), David Call ("Smash"), Hale Appleman ("Teeth"), Arjun Gupta ("Nurse Jackie"), Tembi Locke ("Eureka") Summer Bishil (Towelhead, Lucky 7).

Αν και η σειρά φαντάζει ενδιαφέρουσα, το κακό παρελθόν του SyFy δεν μας επιτρέπει να είμαστε πολύ αισιόδοξοι.

Η πρώτη σαιζόν θα αποτελείται απο 12 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2016.

Δείτε το trailer [πιθανό να μπλοκαριστεί]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.