Πρώτο Trailer Απο Το "The Loudest Voice"

0

Το δίκτυο Showtime κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Loudest Voice", την νέα limited τηλεοπτική σειρά, που είναι βασισμένη στο best-selling βιβλίο του Gabriel Sherman. Το πρώτο trailer εμφανίζει εναν μεταμορφωμένο Russell Crowe, σε μια έντονα πολιτικοποιημένη σειρά που αναμένεται να διαθέτει δυνατές ερμηνείες.

Η ιστορία εστιάζει στον Roger Ailes, τον ιδρυτή του αμφιλεγόμενου τηλεοπτικού ειδησεογραφικού δικτύου Fox News, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει απομονωθεί απο την κοινή γνώμη της Αμερικής, κάθως έχει εξελιχθεί στην "φωνή" του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, καλύπτοντας μονομερώς και χωρίς ίχνος αντικειμενικότητας, τα πολιτικά γεγονότα της χώρας.

Το σενάριο της σειράς που αποτελείται απο 8 επεισόδια, έχει γράψει ο Tom McCarthy ("Spotlight"), μαζί με τον συγγραφέα του βιβλίου Gabriel Sherman, που εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Roger Ailes βρίσκεται ο Russell Crowe ("Gladiator"), ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα απο 31 χρόνια και την τηλεοπτική σειρά "Neighbours". Πρωταγωνιστούν επίσης οι Naomi Watts ("The Impossible"), Sienna Miller ("American Sniper"), Seth MacFarlane ("The Orville), Annabelle Wallis ("Peaky Blinders"), Aleksa Palladino ("Boardwalk Empire"), Josh Charles ("The Good Wife"), Josh Stamberg ("The Affair"), Simon McBurney.

Το "The Loudest Voice" που αποτελείται απο επτά επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στο Showtime στις 30 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.