Πρώτο Trailer Απο Το "The Haunting of Hill House" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Haunting of Hill House", την τηλεοπτική μεταφορά της κλασικής ομώνυμης νουβέλας τρόμου του 1959, που έγραψε η Shirley Jackson και που θεωρείται ως μια απο τις καλύτερες ιστορίες φαντασμάτων του 20ου αιώνα. Το πρώτο trailer είναι άκρως ενθαρρυντικό, καθώς φανερώνει μια πραγματική σειρά τρόμου, με σκοτεινή ατμόσφαιρα και υψηλό επίπεδο παραγωγής.

"Ενας ερευνητής του μεταφυσικού προσκαλεί τρία πρόσωπα με προβληματικό παρελθόν σε μια φημολογούμενη στοιχειωμένη έπαυλη, με σκοπό την διεξαγωγή ενός πειράματος. Σύντομα οι συμμετέχοντες αρχίζουν και χάνουν τα λογικά τους."

Η διάσημη νουβέλα της Shirley Jackson εκδόθηκε το 1959 και έχει μεταφερθεί δυο φορές στον κινηματογράφο. Η πρώτη και καλύτερη μεταφορά έγινε το 1963 δια χειρός Robert Wise, ενώ η δεύτερη και αδιάφορη μεταοφορά έλαβε χώρα το 1999 απο τον σκηνοθέτη Jan de Bont και με πρωταγωνιστές τους Liam Neeson και Catherine Zeta-Jones.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία της τηλεοπτικής σειράς έχει γράψει ο Mike Flanagan ("Ouija: Origin of Evil", "Oculus", "Before I Wake"), ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Amblin TV του Steven Spielberg και η Paramount TV.

Πρωταγωνιστούν οι Carla Gugino ("Sin City"), Timothy Hutton ("The Dark Half"), Michiel Huisman ("Game of Thrones"), Oliver Jackson-Cohen ("Emerald City"), Elizabeth Reaser ("Ouija: Origin of Evil"), Kate Siegel ("Hush"), Henry Thomas ("Betrayal"), Lulu Wilson, Victoria Pedretti.

Η σειρά που αποτελείται απο δέκα επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The Haunting of Hill House" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.