Πρώτο Trailer Από Το "The Haunting of Bly Manor"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Haunting of Bly Manor", το δεύτερο μέρος της ανθολογίας τρόμου που ξεκίνησε το με το "The Haunting of Hill House". Μια νέα σειρά, με νέα ιστορία και νέους χαρακτήρες, που είναι βασισμένη στο "The Turn of the Screw", την νουβέλα τρόμου που έγραψε ο Henry James, το 1898. Το πρώτο trailer φανερώνει μια ενδιαφέρουσα σειρά τρόμου, που φαίνεται να έχει το ίδιο στυλ (και κάποιους από τους πρωταγωνιστές) με το "The Haunting of Hill House", κάτι που μόνο ως θετικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

"Η ιστορία που εξελίσσεται μεσα στην δεκαετία του 80', ακολουθεί μια νεαρή γκουβερνάντα που προσλαμβάνεται από έναν άνδρα για την φροντίδα της ανιψιάς και του ανιψιού του, των οποίων έχει πλέον την επιμέλεια. Καθώς η νταντά φτάνει στην οικογενειακή εξοχική έπαυλη, αρχίζει να βλέπει οντότητες που στοιχειώνουν το μέρος."

Στο τιμόνι της δεύτερης σεζόν βρίσκονται και πάλι οι Mike Flanagan και Trevor Macy, συνεχίζοντας έτσι την συνεργασία τους με το Netflix, που εκτός από το "The Haunting of Hill House", περιλαμβάνει το "Gerald's Game", το "Before I Wake" και το "Hush".

Πρωταγωνιστούν οι Benjamin Evan Ainsworth, Amelia Bea Smith, T’Nia Miller, Tahirah Sharif, Amelia Eve, Rahul Kohli και τέσσερα μέλη από το cast του "The Haunting of Hill House", οι Henry Thomas, Kate Siegel, Victoria Pedretti και Oliver Jackson-Cohen, σε νέους ρόλους, καθώς η νέα σειρά δεν συνδέεται άμεσα με την προηγούμενη.

Το "The Haunting of Bly Manor" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 9 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:


 

Πρώτο Trailer Από Το "The Haunting of Bly Manor"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.